diumenge, 15 de novembre de 2009

Sessió 5. Eines d'edició

Aquesta sessió estarà dedicada a Flash (Adobe). Una eina d'edició per a la realització tant de pel·lícules, entorns interactius o pàgines web.

Flash ha suposat un esclat en la realització de petites obres per part d'amateurs que s'han descarregat el programa gratuitament d'internet i que han generat tota una cultura internauta.

Aprendre Flash és relativament senzill i amb una mica d'idea de programació es poden arribar a realitzar obres molt complicades en poc temps. És una eina molt pensada per a que l'usuari/ària pugui desenvolupar la part creativa des del primer moment, tenint completament mastegada tota la part de programació dins d'un entorn que té una continuitat lògica amb els entorns gràfics anteriors.

Però no ens quedarem aquí, hi ha col·lectius que han generat de Flash una eina de comunicació potent. Així doncs, projectarem una sèrie de curts realitzats amb Flash de les factories Molleindustria (jocs i eines visuals), Freerange studios (videoactivista), i Nikodemo, sobretot la seva sèrie més coneguda (Càlico electrònico).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada